Mé sny odpověď v neznámé rovnice o mě a o tobě

Mé sny odpověď v neznámé rovnice o mě a o tobě

Můj mozek odpovídá v neznámém slovníku času svůj život jsem zasvětil sám v sebe a mém světě ve kterém jsi možná i ty trochu mi napovídá fantazie chtíče že dotek tvých rukou a mích zuřivě nabitých slov mě ničí odrazu svátostí zlomit tu ostudu ve své i tvé rovnodennosti jarních vycházek snad spatříme oba svou naději snad jse najdeme v plné parádě nebude to jen sen i ta realita dvou duši jako kůň co poděkuje bouchání kopyt tak já děkuji za každou sekundu svého života že žiji  jse mnou jsou i andělé lásky a mezi nebem je život o dvou neznámých rovnic o tobě díky tvá i má slova jsou slova činy skutky.

Autor kmosa, 26.02.2023
Přečteno 108x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí