Ztracený pěvče

Ztracený pěvče

Anotace: Věnováno V. C.

Zčernalá stébla trávy
Basalt praská pod botami
Třpytí se ostří žence
Ni to pochod nezastaví

Zářivé noční brázdy
Fosforový hvězdný pyl
Pohled co tolik pálí
Ve stínu žence jen ten zbyl

Krevní skupina na rukávě
Řadové číslo na rukávě
A slunný den zas ve snách plá

Ztracený pěvče přej nám štěstí
Ať nezůstanem tam v té trávě
Kde na tvém rově stále lkám
Autor Evžen Zachariáš, 28.02.2023
Přečteno 88x
Tipy 11
Poslední tipující: Lesní žínka, Psavec, jenommarie, Frr, Kan, mkinka, šerý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zpívá a přeje. *:)

28.02.2023 12:50:06 | jenommarie

Pěkná poezie. Líbí se mi to*

28.02.2023 01:00:12 | šerý

Děkuji mnohokrát.

28.02.2023 09:04:54 | Evžen Zachariáš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí