Venuše

Venuše

Do snů , tužeb a do duše
z noční oblohy tiše a laskavě
září Venuše.

Ten jas, ač mihotá se v dáli
hoden je největší naší chvály
a díky mněli bychom vzdát, za to,
že oči naše mohou se krásu její kochat!

Ty Venuši jak polštář hedvábný
pod hlavu můžeš si dát a krásný sen
o spanilé Nebeské Vládkyni si až do
svítání nechat zdát.

Až svítání jasem svým plachou ji
do ústraní z oblohy zažene, nic
nemusíš se bát , jen trpělivost a touhu musíš mít
pak večer znova budeš sen svůj o Venuši a s Venuší snít.
Autor Etilik585, 28.02.2023
Přečteno 148x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak chlapi jó.. ať si sní s ní o ní
..já jsem si moc ráda o ní přečetla;))

28.02.2023 23:00:39 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí