Slunečnicopomerančový slunce

Slunečnicopomerančový slunce

Anotace: Psáno v temném vinohradském bytě za zvuku kubánských kytar...

V temném vinohradském bytě
Za zvuku kubánských kytar
Píšu ve verších bouři svejch marnejch přání
Protější balkon se mi směje
Jdi se vycpat, máji
Kaktusy v květináčích
Žijou svůj malovanej život
A já si říkám, proč ne, nech je žít
Alespoň na chvíli se nechat laskat kubánským sluncem
A to je jiný než v Riegrovejch sadech…
Jiný
Teplý
Žlutooranžový slunečnicopomerančový
Slunce.
Autor Franti, 25.03.2007
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkný, rozdílný, nejsou to kecy

25.03.2007 20:07:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí