*-*Starý pohádkář

*-*Starý pohádkář

Anotace: (:-)~~~~~~~~

.....................

~~~~~~~~
Starý pohádkář
co příběhy nám píše
z krásné pohádkové říše
kde žijí strašidla,víly,vodníci
motovidla,skřítci, trpaslíci
on nás klidně
a rád dostane do pohádky
malými pootevřenými
vrátky.
Tam se díváme jenom tak,
po očku
jak kočička pejskovi
upeče mazanec nebo vánočku,
princeznu co spí na hrášku
každý jen polituje
a ptá se,proč ji ten hrášek
tak moc ubližuje?
Na zadečku má modřinu
velkou jako dlaň
pohádkář si pomyslí
nebreč,něco s tím holka udělám.
A brzy ráno hrášek zasadil
aby princezny v posteli
už víckrát ten hrášek netlačil.

A potom vymýšlí pohádky jiné
o lásce co nikdy nepomine,
hodně těch pohádek
psal i život sám
na ty pohádky po letech
i já ráda vzpomínám.
S pohádkou co dobře skončí
s takovou pohádkou
se každý nerad
loučí…i jááááá...

 

........................
~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.03.2023
Přečteno 64x
Tipy 13
Poslední tipující: Bufik, Fialový metal, Iva Husárková, jenommarie, Stanislav32, Kan, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jééééé....! Tak mi právě na chvilku bylo 7 let.
Hezké, příjemné.

03.03.2023 12:04:56 | Koala

Takový pohádkář do života
je výhra obrovská
vždyť on vždy otře
uslzená z očka
pohádkou srdíčko polechtá*
Pěkné milá Květuško a ať máš krásné dny;)

02.03.2023 23:40:06 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí