Zkurvené jaro

Zkurvené jaro

Jaro se tuze rychle blíží

Eliška švarného jinocha vyhlíží.

Chce ať uhasí žár jejího těla,

mocným výstřikem by to chtěla.

Brzo začne růst ploché bříško,

teď budeš pykat milá Eliško.

Jsou to trojčata, můj bože,

nevlezou se ani na tvé lože.

Je toto domov či chrám zkázy,

můžou za to hormony a žlázy.

Děti mají patřit mezi savce,

hovno, připomínají dravce.

Dál to nejde, hnusáčci po otci,

a tak tu zůstali tři sirotci.

Autor Morýš-je zpátky, 04.03.2023
Přečteno 101x
Tipy 1
Poslední tipující: Marten
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...obsah ani tvůj styl nehodnotím...;-)ale tahle lidová parodie mě bavila...

10.03.2023 19:45:57 | Marten

obsah a styl neměním 20 let, s tím už nic udělat nejde, kdo mě zná to ví a o nic se nepokouší :D

11.03.2023 11:30:19 | Morýš-je zpátky

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí