Jana

Jana

Anotace: ...

 

řekni mi Bože

o co tady vlastně běží

úzká zídka tolik klouže

chůze po ní jde mi stěží

zalejvám kytky tak

až shnijou

pečuju o děti tak

až je rozmazlím

jsem hodnej pracovitej tak

až.. 

až... 

až..........

ale je tady Jana

a Jana ví co jsou chlapi zač

chlapi prej smrdí

pořád melou vo politice

nebo hokeji

a jsou u toho hrozně důležitý

no a já jí to zase všechno odkejval

protože Jana je i pro křesťana

tak veliký pokušení

že klidně zapře

i sám sebe

 

 

Autor Yry, 04.03.2023
Přečteno 109x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, jort1, obr. Koloděj, Psavec, Vivien, Bufik, Stanislav32, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Člověk se narodí, jako nadějný prosťáček. A skončí, jako sebe kriticky nedokonalej. A potom přijde Jana. Z Arku!

04.03.2023 17:48:37 | šerý

šerý, já tě fakt...

snažím se psát z voleje

ale i s rébusem

a ty vždycky ten šém najdeš

a golem (tedy já) se zaraduje

04.03.2023 19:35:35 | Yry

Hmm...

04.03.2023 17:32:26 | kdotoví

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí