Lehkomyslná Nela

Lehkomyslná Nela

Vždycky ho tam chtěla,
ta hanbatá holka Nela.
Na co si vzpomněla,
všechno ta mrcha měla.
Robertky tlustý i obří,
vrní až se z nich kouří.
Opatrně milá Nelo,
aby ti bydlo neshořelo.
Ale Nela místo chlazení,
užívá si strojní mazlení.
Zkrat, hoří celá postel,
Nelo tohle není prdel.

Ohořelý dům halí dým,
co teď holka s tím.
Já ti to říkal a ty víš,
kdyby sis našla kluka,
neprožíváš tyhle muka.

Autor Morýš-je zpátky, 05.03.2023
Přečteno 89x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí