Knot nadějě

Knot nadějě

Anotace: ..

Knot naděje dohořívá..
slzy se volně tváři kutálí,
před očima se pomalu stmívá,
otčenás ústa odříkávají,,

Spytuješ svoje svědomí,
prochazíš ho jako černou knihu,
prosíš boha jestli Ti ještě odpustí,
právě když pročítáš kapitolu hříchu,

Modlíš se z posledních sil,
aby Tvá duše nebe dosáhla,
za pomoci křídel holubic...omyl,
tady před soudem nepomuže ani přísaha,

Pro Tebe horší trest,
než samo peklo,
zůstat na Zemi,
a pikat za svoje skutky
Autor Roger, 25.03.2007
Přečteno 225x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí