JONÁŠ

JONÁŠ


Jsi hajzl. parchant a svině Jonáši,
kriči zbouchlé kurvy když peláší.
Každá je s ním v jináči,
zlobou panenky se jim protáčí.
Do bordelů ho už nepouští,
moc často uzdu fantazie popouští.
Myslí, že Bela je jak dřevo na poušti,
vlezl parchant oknem už ji napouští.
Bela křičí, řve a proklíná
ochranka nestíhá je líná.
Jsi hajzl, parchant a svině Jonáši,
pryč po parkovišti skotačí.

Autor Morýš-je zpátky, 07.03.2023
Přečteno 75x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí