Pán Prrrcinek

Pán Prrrcinek

Anotace: Pokračování Jonáše

Kurvy mi říkaj Pán Prcinek
zpočátku vlídný jsem jak tatínek.
V posteli pak perverzní hajzl,
když si buchta nedává majzl.
Rozrážím dveře nevěstince
zděšené kurvy řvou že nikdy více.
Jedna brečí nechce v prdeli svíčky
tahám k sobě dve asijský pičky.
Každá zhltne pořádnou facku
už lížou šlehačku z mýho klacku.
Litry lubrikantu po nich tečou
přitáhnu prstem v zadku, neutečou.
Bez gumy a všechny ty otvory
vystříkám ty bezduchý potvory.
Zemdlené a strhané po pěti hodinách
při odchodu pořád mají strach.
Prstem ukážu, ty pudeš příště
strachem potřísní si hýždě.
Zabouchnu dveře, těším se domů
cestou si dám stopařku k tomu.

Autor Morýš-je zpátky, 08.03.2023
Přečteno 77x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juchch juchity juchchchch Morrýši-hroznýši..../ je třeba pochopit, že v břiše velrybím nezbývá Jonáškovi-než sníti sny náročně rozverné až hanbičkatě zvrhlé...pokusme se býti vůči tomu podmořskému nebezpečněse plavícímu cestovateli pokud možno empatičtí..prosím../ :-D*

08.03.2023 19:03:09 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí