Jaro

Jaro

Je jaro venku roztál sníh,
zář slunce vidět na stráních.

Ráno před slunce východem,
ptáci zpívají do oken.

Spáč oči své ospalé protírá ,
zpěvu ptáků okna otvírá.

Víc už se víčka neklíží ,
když východ slunce vyhlíží.

Hezčí než nejkrásnější sen,
je vítat s ptáky nový den!!
Autor Etilik585, 09.03.2023
Přečteno 72x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Psavec, mkinka, Maze
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí