Příběh krásy.

Příběh krásy.

Je to už dávno, co spolu

s jinými kráskami chodívala.

Večer co večer na molu

módu nosívala.

 

V záři reflektorů se hřála,

jezdila městem, nocí v kočáru.

Dámu z velkého světa hrála,

a pak ji znemožnili v bulváru.

 

Každá ostuda trvá, než nahradí ji jiná

a v kontextu událostí zmizí.

Už je to dávno, již si nevzpomíná,

kdo v paměti si neuklízí.

 

Dnes prochází alba fotografií,

denně jimi se probírá.

Pár plakátů, starých litografií,

v zrcadle – krásu předstírá.

Autor Kan, 10.03.2023
Přečteno 69x
Tipy 13
Poslední tipující: Marten, CULIKATÁ, šerý, Psavec, Helen Mum, Fialový metal, mkinka, Lůca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí