Návrat Felixe

Návrat Felixe

Anotace: Pokračování Dády :)

Felix se domů vrací
cestou skoro už nezvrací.
Pustili ho ze záchytky,
v parku obtěžoval mladé dívky.
Opilá Dáda v kalhotkách leží,
spatřil ji a je hned svěží.
Opilá mumlá něco o praseti,
ještě že to nevidí děti.
Špinavou košili už vysléká,
Dáda se malátně poleká.
Převalí ji trochu na míru,
zavře oči, myslí na Shakiru.
Po hodině marného snažení,
dostaví se pocit blažení.
Julie klíčovou dírkou nahlíží,
bojí se že i ji poníží.
Není kam se schovat, kruci fix,
v tom vchází starý Felix.

Autor Morýš-je zpátky, 10.03.2023
Přečteno 77x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...bulvár fakt nikdy nečtu...ale kdyby byl rýmovanej, třeba by mě zaujal.

10.03.2023 19:47:25 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí