Obrazy tmy

Obrazy tmy

Seděl sám na louce a viděl temnotu,
střídala vztek, zmatek i dobrotu.
Viděl v ní souseda, matku i Ďábla,
přesto že ona nijak nezasáhla.

Zahleděn do tmy ve které nic není,
dívá se stále, obrazy se mění.
A jelikož měsíc dnes zahalil mrak,
temnota obrazci šálí mu zrak.

Nevidí květiny, louku ani laně,
nevidí svá víčka a stejně vidí za ně.
Všechny ty obrazy, jsou jako snění,
jen myslí a tmou vyplozeny.
Autor Křemen, 11.03.2023
Přečteno 94x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Bufik, mkinka, Fialový metal, kozorožka, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná poezie. Líbí se mi to*

11.03.2023 01:19:50 | šerý

Moc Děkuji

11.03.2023 01:21:38 | Křemen

Tahle zaujala.

11.03.2023 00:32:09 | Psavec

Toho si vážím, děkuji

11.03.2023 00:42:35 | Křemen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí