Sousedka Lenička

Sousedka Lenička

Dnes má svátek Lenička,

není už malá holčička.

Tmavé oči, od smíchu dolíčky,

zvláštní má Lenka koníčky.

Po nocích balzamuje krtky,

mlsá u toho kuřat čtvrtky.

Přes den šmíruje sousedy,

toho pod ní včera naposledy.

Anonymní dopisy píše v neděli,

aby všichni všechno věděli.

Slastně leží v posteli,

radostí se celá tetelí.

Z okolních bytů slyší hádky,

dnes už nevěří na pohádky.

Autor Morýš-je zpátky, 11.03.2023
Přečteno 109x
Tipy 5
Poslední tipující: Bufik, Marten, CULIKATÁ, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

taky znám jednu podobnou...

11.03.2023 13:30:03 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí