*o*Člověk si nevybere

*o*Člověk si nevybere

Anotace: ~~~~~~~~~~~~

...........................

~~~~~~
Z okna vidím
přehlídku
všech možných
deštníků
slyším těch kapek
ťapání
dupání i hopsání
jít se psem ven
tak trochu
mi hrůzu nahání.

Ten chlupáč
ten se pak otřese
na tlapkách
domů bláto přinese
a já jsem mokrá
jako žába
proti psovi deštník
nepomáhá.

Ještě mu tlapky
očistím
jinak ho dál
jak do předsíně
dnes asi nepustím
a fénem osuším
nejen psa
i moji zapršenou hlavu
pro dnešek
mám postaráno
o deštivou zábavu.

Člověk si počasí nevybere
obloha stále něco pere
a pere a pere.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
~~~~~~

Autor Květka Š., 12.03.2023
Přečteno 72x
Tipy 17
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Bufik, Fialový metal, CULIKATÁ, Stanislav32, Marten, jenommarie, Frr, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká deštivá zábava, třeba kapek hopsání. Standa

12.03.2023 18:55:21 | Stanislav32

To dobře znám, z deštivé procházky jde Tessinka přímo do sprchy, krásnou neděli Květuško*.:);)

12.03.2023 18:49:47 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí