Já Jonáš Veliký

Já Jonáš Veliký

Anotace: další Jonášovy trampoty

Jěště budou kurvy čumět,

vystříkat kurvy to se musí umět.

Rozrážím dveře a okolo koukám,

která brečela, už ho do ní soukám.

Řve že nemám gumu a nebere prášky,

záplava teče ji až na ponožky.

Další klátím hned na schodišti,

připadám si jak na dětském hřišti.

Litr a půl do jejího lůna,

řádím jak v kurníku kuna.

Každá dostala mé dítě darem,

daly výpověď a mám doma harém.

To jsem já, šikovný kluk,

sociálce ani muk.

 

Autor Morýš-je zpátky, 12.03.2023
Přečteno 71x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to je ale hustě bezohlednej šuk (-

12.03.2023 18:35:25 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí