Co vyprávěl Jonáš naposledy

Co vyprávěl Jonáš naposledy

nadržený vyrážím do Bordelu,
jsem tam každou nedělu.
Oplodnil jsem všecky minule,
unikla mi jen Kordule.
Byla prej zrovna na kožním,
dnes proniknu jejím hrdlem děložním.
Jiskra v oku, rozrážím dveře,
nové tváře a dvě neteře.
Ošmakávám tuhle novou bohému,
než skončí v mém harému.
Do asiatky nastříkám tolik,
že jí vypadl i anální kolík.
Kordule si strachy mocně prdla,
proudy tečou do jejího hrdla.
Jedna se snaží polknout prášky,
nedělej ze mě šašky.
Kopačka a letí do kouta,
už rozkuřuje mýho kohouta.
Jak choreograf řídí tanečníky,
já zaplavuju vaječníky.
Zase Bordel bude bez kurev,
Jirko, věř vážně tomu,
přitáhnu je nadrbané domů.
Tekly tu potoky semena,
táhnu holky svázané za vemena.

Autor Morýš-je zpátky, 13.03.2023
Přečteno 73x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí