Chlípné country

Chlípné country

Jsem špinavý a chlípný,

děcka maj ze mě plný plíny.

Pomalu se šinu za tebou,

Všude zavíraj psy do kotců

a modlí se ke svatým otcům.

Když jedu za tebou,

vesnice je jak ve válce,

valí se mlhy chuchvalce.

Náhle se vynoří můj náklaďák,

v něm sedím já a můj bolavý kaďák.

Když troubím psi vyjou,

děcka doma strachy chčijou.

Už všichni ví že jedu za tebou,

nikdo mě tu nemá rád,

jen ty a tvůj prázdný hrad.

Všichni vesničani strachem kvílí,

starý pany hrozně šílí,

těší se na drby až z toho serou.

Usmíváš se a neseš mi chleba,

místo rumu vodu, to neva.

Už u plotu se celý vyslíkám,

výkřiky starých panem slýchám

a bimbám se s ním za tebou.

 

Otevřeným oknem se zvuky linou,

prasárny jako s žádnou jinou.

Celá ves zacpává si uši,

pro tebe zaprodal bych duši,

když večer u tebe usínám.

Autor Morýš-je zpátky, 14.03.2023
Přečteno 86x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí