Pozdě

Pozdě

Anotace: na začátku i na konci

Sbírka: Dva svetry

chcimír světu prostou větu
v dezolátním stavu vstávám
z blbosti už trošku kvetu
pod svetrem je horko vnadám

najdu svého nepřítele
vojsku chci stát vždycky v čele

život prožít s nenávistí
není moudré člověk zjistí

pozdě

Autor Uličný, 15.03.2023
Přečteno 147x
Tipy 4
Poslední tipující: Bufik, Stanislav32, Psavec, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí