Labyrint svět(l)a

Labyrint svět(l)a

Za plným prázdné našlo skrýš
za krásným ošklivé se krčí
za hřmotným tiché tiše mlčí
za světlým temné nespatříš
.
Ne že by veřej s ovčí krví
v nás probudila pocit bezpečí
ne že by za nás oběť jehněčí
svedla, že poslední pak budou prví
.
Hledíme zpředu kde to vře
a kam se nejsilnější tlačí
a čekáme až zazní STAČÍ
a útrap kruh se uzavře
.
Tomu kdo běduje že čas se krátí
nic z toho všeho se však nepřihodí
dokud své břímě vzteku neodhodí
dokud se v srdci neobrátí

Autor TRlVlUS, 16.03.2023
Přečteno 123x
Tipy 14
Poslední tipující: Fialový metal, jenommarie, Kan, Stanislav32, Frr, Marten, Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ve hře svět(l)a
ve hře stínů
něco najdu
něco asi minu.
Snad labyrint svět(l)a
má svůj cíl
pro který se člověk
narodil.
Kdo srdce má
jak Ariadninu nit
ten za svým cílem
může zlehka jít.

16.03.2023 14:08:12 | kozorožka

Ach, ty zvířecí oběti...
Zdá se, že brzy vyvezeme naši mentální pravěkou rigiditu až na Mars.

16.03.2023 13:36:49 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí