Šílenství

Šílenství

Zmatené obrazy,

vzadu tichý hlas.

Tak už se zblázni !

říká zas a zas....

 

Prolnuté barvy

výbuchy bubnů, i harfy...

Tichý vánek, 

i běsnění vzdutých vln... .

 

Tak už se zblázni!

Z řvoucích dere se vln... .

Tiché bouře oko čeká 

Z pozadí vstoupí do člověka.... .

 

Výbuch vzteku "žere" hřbety vln,

bahno ze dna vzduté zničí vše. 

pak přijde klid,

Není domov, není dům....

 

 

Autor Protos1182, 17.03.2023
Přečteno 101x
Tipy 17
Poslední tipující: CULIKATÁ, Emily Říhová, Laraille, jenommarie, šerý, Marten, Sonador, Stanislav32, Frr, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám že tomu hlasu nepodlehne..š ;)

17.03.2023 22:07:21 | jenommarie

Je to tam...

17.03.2023 19:17:09 | MonoGame

Hodně podobné pocity. Dobře jsi napsal.

17.03.2023 16:07:52 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí