Prvně

Prvně

Anotace: .

.
Jaro je jako těšit se na druhé rande
po divoké noci zimního seznámení
byl jsem namol odešlas zadem
vzbudil se na tvém rameni

Květiny ještě nevyrostlé
vstupenky do ochozů sežmoulané nervozitou
být stálým hostem
světlo vstane
v kocovině
s láskou neprožitou

Jaro je jako poznat domácího
Nedělej bordel a plať včas
a hele hleď si holka svýho
kosti na pelest náš Montparnasse

Jaro mluví
a kdo mluví ten je
jako dva otroci z podpalubí
zelený ostrov přivítejme

Čas živit čas trávit
neubývá v tom tichu křik
malé boje uprostřed vysoké trávy
a náhle jsme tu tři

Jaro tah smyčcem větrem posvěcený
do noci vykřičená rozkoš
pojízdný krámek s tichem
určuje ceny
Mámo táto proč
miluji vás
.
.
Autor Now, 20.03.2023
Přečteno 92x
Tipy 13
Poslední tipující: enigman, šerý, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Marten, Fialový metal, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji.

27.03.2023 05:57:34 | Now

O jaru. Stále mladě, po staru*

21.03.2023 00:31:08 | šerý

..jaro je věčné...prvně...;-)nejen v lásce...

20.03.2023 17:16:15 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí