*-*Hezky jim to slušelo... :-)

*-*Hezky jim to slušelo... :-)

Anotace: ----****----

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~~~~~
U každého vchodu
kvete tulipán
zeptám se „jak je ti“
prý tak,tak se mám
samotný tu drazí
nechci dlouho být
tak proto mu jdeme
kámoše zasadit.

On by ale raději
chtěl mít kopretinku
co má vlasy bílé
a zelenou halenku,
dala jsem ji mašli
ze staré truhličky
ta patřila do výbavy
mé prababičky.

Jistě by se nehněvala
komu mašli dám
vezmu nůžky,jehlu,nit
na halenku přišívám,
ráno stála kopretinka
vedle svého muže
on dýchl na mé okno
vidíte to on může.

Pak po celé jaro
ti dva si spolu stojí
ve dne za ruce se drží
a v noci milují…

..............................
~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 20.03.2023
Přečteno 60x
Tipy 13
Poslední tipující: Koala, jenommarie, Fialový metal, šerý, Sonador, CULIKATÁ, Stanislav32, kozorožka, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básni to sluší...

21.03.2023 18:45:31 | Koala

Kytičkově pěkné **:)

21.03.2023 08:54:15 | jenommarie

no ale tato! krásná Květko*

20.03.2023 21:00:55 | Sonador

Pěkné.

20.03.2023 15:58:03 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí