Siesta

Siesta

Anotace: Myšlenky prchaly z mé hlavy a já se snažil ten pomíjivý pocit zachytit

Sbírka: Slova moje vlastní

Sladkým ránem si svůj čaj osladím,
posadím se a přivírám oči,
nad poštou ranní se usmívám,

nečtu ji.

Pomalu srkám ze svého šálku,
nechám slunce ať hladí mé tváře,
poslouchám hudbu a nechám čas vát,

nespěchá.

Paprsky spálí se o čaje hladinu,
nevnímám minuty,s časem si nevykám,
promlžené ráno je smíchu,

dnes nebásním.

A teď se utiš srdce bití,
namíchám poezii ze zbytků slov,
pro radost přidám pár kapek chilli,

Ochutnej.
Autor Pietro, 26.03.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (19x)

Komentáře

Zajímavé,ale moc se mi líbí.Změnil jsi celkem svůj styl.

26.03.2007 12:25:00 | Revi

Celkově na mě báseň působí tak novodobě, některé prvky jsou zajímavé.Dobré dílko.

26.03.2007 12:08:00 | Eviah

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí