Do míru věží...

Do míru věží...

Anotace: ...

Jako bílé duny,
peřeje se bílé přes ně valí,
prsty perem pohrávají,
otisknou duši na papír.

Na list sněžně bílý,
jako ty duny- písmena se v nich zrcadlí,
vlny peřejí je smyjí
a ke mně se už nevrátí.

Jako ty duny-
sníh na nich v vedru leží
a mění s nimi ráz
teď tak a pak jinak zas.

Tam někde moje duše běží,
daleko ode mne...pryč.

Až do míru věží!
Autor Woe R., 27.03.2005
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí