Přítel

Přítel

Anotace: Pro Jakuba...

Potkala jsem Tě náhodou,
zrovna, když jsem byla obklopena samotou.
Ten den mi nebylo fajn a
my jsme do té doby neměli o sobě ani šajn.

Zalíbil ses mi hned a
já ochutnala kamarádství sladké jako med.
Jseš skvělej kluk a můj
život se pomalu zbavuje všech muk.

Známe se krátce, ale to nevadí,
náš mocnej život si s námi poradí.
Lidem koukáme do očí a
večer se mi s Tebou těžce loučí.

Těším se vždy na nový den,
až si spolu budeme písmenkovat jen.
Píšeš mi moc hezká slovíčka,
i já jsem proti Tobě malinká.

Jsi prostě pravej kamarád,
který říká jak moc mě má rád.
Můj život byla jedna velká katastrofa,
pak znenadání přišla ta tajemná osoba….

…a nedovolila mi spadnout dolů…
…do té propasti zapomnění.

Děkuji Ti Kubíku.
Autor Toxic Freesia, 26.03.2007
Přečteno 492x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí