Zástupný

Zástupný

Anotace: za nic nestojící sonet

Sbírka: Dva svetry

uklouzl jsi po své míze druhé
temno v hlavě vidíš rudě
měkne všechno dříve tuhé
vzdor to starce kruté nudě

produktivní jsi dřív býval
dnes neplodně stojíš v hovně
zbytečných slov zvládneš příval
tak se snažíš usilovně

politika to je spása
zvolen lidem blbec jásá
impotence ta se schová
tahle doba jsou jen slova
teď nám řekni co je dobře

všemohoucí mravní obře

Autor Uličný, 22.03.2023
Přečteno 136x
Tipy 2
Poslední tipující: Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí