MLÍČKO

MLÍČKO

Anotace: ...

 

nastěhoval jsem si

pod postel krávu

rodiče o tom nevěděli

 

před spaním jsem ji

držel za kopýtko

a zpíval jí pecky

od Karla Černocha

 

když odešli rodiče do práce

seběhli jsme do kuchyně

a přímo ze struku

posnídal jsem čerstvé mlíčko

 

hřbílkem jsem jí

jezdil po zádech

dny krásně plynuly

 

matka připravila lasagne

usedli jsme k večeři 

otec se celou dobu mračil

 

když dožvýkal

poslední sousto

zařval:

víme že máš pod postelí krávu!

vy jste se mi hrabali ve věcech?

co si to dovolujete?

já vás nenávidím!

Autor Šimon Sáva, 24.03.2023
Přečteno 112x
Tipy 10
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, šerý, Psavec, mkinka, Kan, Jan Kacíř
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je originálně vystavené dílko.
Super, Šimone*

25.03.2023 10:10:21 | šerý

:D :D

24.03.2023 13:26:52 | stormeater

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí