*-* Po dešti si zazpívá

*-* Po dešti si zazpívá

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~

........................

~~~~~~~
Po dešti si zazpívá
slavík,skřivan,kos
po dešti rád chodím
v trávě bez bot bos
po dešti si složím
legrační básničku
a v parku se posadím
na mokrou lavičku.
Pak si doma suším
své vlhké kalhoty
a u krbu sedíme
moje milá,já a ty,
je nám spolu báječně
jako po tom dešti
vždyť ta voda z nebe
pršela pro štěstí.

Po dešti je úsměv váš?
Každý říká tak se snaž
potom zazní cha cha cha
a štěkající koťata
nakonec zamňouká pes
v čumáčku prý růži nes
pak zdvihl zadní nožičku
a jen tak dělá loužičku...

A tak končí veršování
...jasně...
po dešti a pro zasmání.

.........................
~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 24.03.2023
Přečteno 67x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jenommarie, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milují pejskové

05.04.2023 14:58:18 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí