Je to stimulující, paralyzující běh dění

Je to stimulující, paralyzující běh dění

Anotace: je to o křížení cest

Je to stimulující, paralyzující běh dění

A tak se zatáhla obloha
třeba na čas, ale to se neví.
Z modré šedá, z šedé bílá,
prší jak v kruhodení.

Úporné nadšení střídá mrak
a z nebe přišel v dešti myšlenek.
Ve zrozených kalužích žije chlad
proniká hlouběji než navenek.

Prach života je třeba smést
a v bouři se leccos láme,
čas od času se nový svět
tvoří jinak,než jej známe.

Nový druh člověka
utonul ve světě,
za čarou života,
kde hranice láme se.

Básnící období
zahyne na cestách,
ztrácí se vědomí
na miskách vah.

Vykreslím tornádo
a ničící hrot,
žiju jak hovado,
žiju dlouho a žiju dost.

Vítr je můj plášť,
váže mě se zemí.
Ale můžu se smát.
Ale pak? Kdopak ví.
Autor dead-head, 26.03.2007
Přečteno 217x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle,že jsem napsal, no já uchcávám magi v kostkách...

18.03.2009 09:25:00 | dead-head

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí