Lištička

Lištička

Přitlač víc malá Ivono,

jóó takhle to je vono.

Vidím celé tvé nahé tělo,

co všechno by chtělo.

Nandej si ještě obleček,

ať uculuju se jak blbeček.

Obleč se jak lištička,

pod ocáskem je tvá pička.

 

Oknem řveš na celou ulici,

pokoj je jak po demolici.

Máš to ráda rychle a tvrdě,

utahana ležíš tváříš se hrdě.

Naplácám ti jak to máš ráda,

bičem hladím ti záda.

Máš ulepený zadek, kozy i vlasy,

pro dnešek máš padla asi.

 

Spokojená jak malá lištička,

vrní si moje holčička.

Někdo zvoní otevři dveře,

od sousedky došly neteře.

Prý ať se krotíš u hrátek,

když zkoušíš obleky zvířátek.

Zveš je dál ať zkusí oblečky,

sluší jim kostýmy ovečky.

 

Ach Ivono ty jsi fakt hrozná,

úchylnosti nejhrubšího zrna.

V sexu nic ti není cizí,

slušnost rychle zmizí.

Vyplazuješ jazyk, más svátek,

dám ti na něj šunky plátek.

Zásady máš pevné jako hrad,

ty ujetá mrcho to mám rád.

Autor Morýš-je zpátky, 26.03.2023
Přečteno 87x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chtělo by se říci - zcela bez talentu i bez byť jen základních předpokladů jak pro poezii, tak pro pornografii.
A přeci zde, na Literu, v záplavě všeobjímajícího porozumění, pravé lidskosti ega zbavené, odšpuntování a jiných ezoatrakcí a zasvěcených politických komentářů v deso stylu,
jeví se tyto slohové práce nezbedného záškoláka jako vítané zpestření
a jisté dorovnání kvality.

26.03.2023 21:23:54 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí