Je to

Je to

Anotace: snadné

Je to až nemožně snadné
neřeknu, pokolikáté
válka má kouzlo proradné
smrt kryje peříčko svaté

kosu za zády trup stíní
zubní zní třes bez ustání
Evropou - světa předsíní
offshore, kde všude je k mání

ukolébávku všem zpívá
přes zuby čpí dechem vzteklým
míru se vlak připozdívá
byznys tuší tempem vleklým

lidi mřou, pod hesly mizí
na věčné časy, jak jinak?
Leckomu život odcizí
leckdo, vokolky jakýpak?

ty mně, já tobě, všem všichni
bratři a sestry jsme "slavní"!
Ke spoušti kdes´ si přičichni
v muzeích, k zrůdě výstavní
Autor Petbab, 28.03.2023
Přečteno 78x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí