Střízlivý delirium

Střízlivý delirium

Výt jako hyena,
třást se a řvát,
dostat to ze sebe za každou cenu.

Půllitr slz
bude akorát,
spláchnu jím krev a tu trochu hlenu

co vykašlu ve snaze dostat ho ven,
svý srdce zalitý do betonu.
Není to poprvý
a není to sen.
Jen trocha zoufalství a vzteku k tomu.

Autor Houslistka, 29.03.2023
Přečteno 89x
Tipy 9
Poslední tipující: Floutkovskij, Kan, Psavec, Fialový metal, mkinka, Frr, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí