*-*Jaro letos chladí

*-*Jaro letos chladí

Anotace: ~~~~~~~~(:-(

........................

~~~~~~~~
Jarní vítr letos chladí
trochu se mračí,to nevadí,
z toho mraku nezaprší
ale mráz poupata straší.
Ten mrak odplul po obloze
slunce se usměje bude blaze
poupata v květy se rozvinou
a pilné včelky je neminou.

Seberou každý prášek pylu
potom s ním zaletí do úlů
včely si zaslouží pohlazení
a včelař? Medové políbení.
Odkvetly kočičky docela brzy
to však nikoho už nemrzí,
jarní počasí se moc snaží
co březen rozvaří
duben dovaří.

I když zima chce postrašit
a bílým sněhem poprášit
k nám letěl písek ze Sahary
a to je fakt,nedělám si fóry.
No,jak chceš…zimo
třeba na to bílé zapomeneš
a jarem rozkveteš.

 

...................

~~~~~~~

Autor Květka Š., 29.03.2023
Přečteno 67x
Tipy 7
Poslední tipující: šerý, jenommarie, mkinka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jaronko, jaronko. Ať naposledy chladunko!*

29.03.2023 22:37:47 | šerý

:-(,,,snad ano,,,

31.03.2023 16:16:28 | Květka Š.

Ještě nás trochu potrápí mrazík
snížek se rozlítal
na všechny květy
ať jaro přijde a zachrání všechny*.
Pěkné dny milá Květuško, ve zdraví a v pohodě. ;)

29.03.2023 20:24:04 | jenommarie

:)***Maruško a pak tu bude rychle léto. A díky.

31.03.2023 16:21:26 | Květka Š.

Také moc děkuji milá Květuško*:)*

31.03.2023 21:59:33 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí