Barvy

Barvy

Fialky jsou fialové,
sněženky zase bíle.

A teď ty,
řekni mi jaké jsou tvé šťastné chvíle?

Žlutá tě prý osvobodí,
a zelená zase uklidní.

Potřebuješ se cítit sám sebou?
Tak se zkus obklopit meruňkovou.

A nebo snad chceš v životě šum a klid,
tak si zkus na modro vymalovat celej byt!

Pořád ti to je málo?
Musíme hledat, co by tě naplňovalo?

Pojďme do té bílé,
nejisté a nudné,
tak jako život bez lásky a vášně,
pořád máš pocit, že to zní krásně?

Tak zavři oči a spi,
když se bojíš poznat své sny!
Autor diciassette, 30.03.2023
Přečteno 92x
Tipy 5
Poslední tipující: Amarylka, Jarunka, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně vybarvená :-)

31.03.2023 23:22:45 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí