Prcek

Prcek

Z okna smutně kouká Ivo,

už na škole mu říkali pivo.

Proudem tečou slzy jak hrachy,

nechcou ho ani kurvy za prachy.

Protože je malého vzrůstu,

oddává se sexuálnímu půstu.

Pisoár sahá mu po bradu,

honem potřebuje dobrou radu.

Kartářka mu moudře radí,

stejně velké holky ať svádí.

 

Našel si taky zakrslou nánu,

drtí ji v krabici od banánů.

Pochválil se včera v hospodě,

že už nesedí sám na záchodě.

Vlezou se tam naráz oba,

vystačí jim jedna voda.

Tohle není žádná fantazie,

jen pravdivá poezie.

Dobře končí tento příběh,

i přes svůj fekální nádech.

 

Autor Morýš-je zpátky, 31.03.2023
Přečteno 76x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí