setkání s Tebou

setkání s Tebou

Anotace: potkal jsem teď jednu slečnu.....a rozum mi nedovolí rýmovat...

tak na malou chvíli jsem se přistihl,
jak povědět o svém pocitu jsem Ti zas nemohl
jak okouzlen setkáním zakázaným, přemýšlím a Tvou vůni sebou po celou tu dobu nosím.
jak čekám co stane se, až se zase objevíš...
až zas signál neviditelný ke mně vyšleš.....
a já, až sám v hluboké noci hořké S. O. S. rozluštím...
nebo snad jen jarem poblázněná mysl hledá jak maják v moři loď zbloudilou?
sakra..proč já jen v hodinách šifrování nedával větší pozor a raději se veršům věnoval....teď bych ti na oplátku tajné miluji Tě po vlnkách poslal...
Autor Lupinus, 28.03.2005
Přečteno 453x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí