*-*Dej si pozor,kapičko

*-*Dej si pozor,kapičko

Anotace: ,,,kap,,,kap,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

......................

Dešťové kapky

Všechny deště kapičky
mají dlouhé nožičky
po střeše si ťapaly
pak do louží skákaly.
V kaluži si zaplavou
na trávníku oddychnou
a usilovně přemýšlí
kam by ještě šly.

Prý si na své nožičky
nazují nové střevíčky
pak dělají neplechu
dupají nám na střechu.
Dej si pozor,kapičko
až zasvítí sluníčko
jako pára poletíš
a v mraku se zastavíš.
A potom...krásnou holku uvidíš….

....................

Autor Květka Š., 02.04.2023
Přečteno 72x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, Marten, mkinka, Stanislav32, šerý, kozorožka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miloučké :-)

02.04.2023 14:51:18 | kozorožka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí