Zmiz!

Zmiz!

Zmiz v prachu popela, v jediné větě,
která tě netvoří. Jenom smrt chce tě.
Zmiz v dnešním západu, i v nočním snění,
kéž nechá tě zahynout, a nepozmění.

Zmiz! Ani v pekelné knize hříchů,
nechtějí číst. Tak velikou máš pýchu.
Zničí tě příteli hned v dalším příběhu,
Peklo je daleko ze všech stran od břehu.

Zmiz! Už tě tady bylo dost,
povídal i farář. A to nejsi jeho host.
Zmiz! Než přijde ten který tě zmizí,
na pohled známý, zbaví tě vizí.

Zmiz! Nebo tě nechám se ztratit,
na onom světě. Nejde se vrátit.
Zmiz a nebo zmizíš!
Tak kde se zítra vidíš?
Autor Křemen, 02.04.2023
Přečteno 84x
Tipy 6
Poslední tipující: Fialový metal, Sonador, mkinka, Psavec, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí