Střela

Střela

Letěla střela a trefila mimo,
vedle mé ruky, i vedle ramene,
a já teď sbírám to co mi zbylo,
když ukradla ze svícnů plamene.

Letěla střela a mířila na hlavu,
těžko se trefiti v takovém ruchu,
muselo určitě zabrati odvahu,
když nemáš výhledu a ani sluchu.

Letěla střela, snad přímo mi na spánek,
těžko už říci, kdyby ho trefila,
dal bych vám nejspíše i tak dost pozvánek,
a i ta střela, s námi by seděla.

Někdo se obešel a někdo přišel,
střela si nachází neznámé zázemí,
a tentokrát já jen její trať přešel,
ale co příště jí v tom letu zamezí?
Autor Křemen, 03.04.2023
Přečteno 90x
Tipy 2
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí