Cena přátelství

Cena přátelství

Kam až sahá krutost žen
Ve mstě na citu bezbranném
Jenž vymetají přes svůj práh

Potěšeny vlastní správností
Svěřené srdce zručně odkrví
Zbytky hladovou drůbež pohostí

V šťastnější den než se zešeří
Zda ještě žiješ prověří


   19.1.2023

Autor Jan Kacíř, 03.04.2023
Přečteno 203x
Tipy 21
Poslední tipující: Bufik, Kan, TRlVlUS, Stanislav32, Sonador, mkinka, šerý, Dreamy, Marten, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak toto je práce básníkova!
S obsahem nejsem úplně srozuměn, ale forma výtečná.

03.04.2023 12:07:19 | MonoGame

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí