Láska na pozdrav

Láska na pozdrav

Poutníče, vypadáš uspěchaný

Zastav se - pozvedni kytary

A pozdrav tu, jež ti učarovala

Možná by to tak sama chtěla

 

Poutníče, zanech svět za sebou

Obejmi zas stromy, které tonou

V tónech kytary, která hraje mocně

Stále ji však nejde, uzdravit nemocné

 

Poutníče, poohlédni se kol sebe

Vidíš svět anebo jen sivého tebe?

Ani kytara ani šumící stromy

Nevrátí duše, které oněměly 

 

 

Autor Riscoperdo, 04.04.2023
Přečteno 105x
Tipy 10
Poslední tipující: paradoxy, Sonador, šerý, Psavec, Frr, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První Tvá tady báseň. Vítám Tě.

04.04.2023 19:24:17 | mkinka

Děkuji za přivítání!

04.04.2023 20:05:27 | Riscoperdo

dobře nejen kytarová .)

04.04.2023 18:10:48 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí