Zatmění

Zatmění

ticho se potlouká

    pod gilotinou jiter

         budí mě kohouti

pějí hrdla havraní 

    přešlapy v parketu

         spánek lámou

              nože letí co meteory

 

 

skrýše v zástřelech

    hučící pády vlasů

         nevidí se v zrcadlech

               kují lesk mastnoty

suky na barpultu

    sousto tmy pojedly  

          třeštící sny línají

               do džberu lichotek

Autor Pablo Kral, 05.04.2023
Přečteno 90x
Tipy 9
Poslední tipující: Psavec, Stanislav32, Sonador, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Příliš mnoho extatických příměrů zatěžkává sdělnost.

06.04.2023 01:03:06 | Matahaja

To je zatmění a popisný ráz se mi líbí.

05.04.2023 15:57:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí