Nemají zdání....

Nemají zdání....

Nemají zdání papíroví draci,

balonky z pouti, vzduchoplavci,

ptáci a listy v korunách stromů.

 

Netuší ani nejlepší z astronomů,

jak daleko je do nebe

a jak těžké dny 

jsou bez tebe 

A jak moc teď bolí

vracet se domů...

 

????????????????

Autor Adele B., 07.04.2023
Přečteno 123x
Tipy 12
Poslední tipující: Emily Říhová, Ondra, Frr, šerý, mkinka, Kan, Psavec, Floutkovskij
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné - smutné - citlivé - Láskyplné...

Ať se povede bolest srdce časem utišit, milá Adele B.
A ať se daří tak, jak to jen půjde :)

09.04.2023 23:17:34 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí