Leňula bambula

Leňula bambula

Anotace: o kamarádčině povaze

Lenčino srdce je veliké,
nápady ona má všeliké.
Ať už je jí smutno nebo je veselá,
má dobrou náladu, není kyselá.
Náruč má velkou a laskavou,
tvář má jemnou a voňavou.
Rty se jí lesknou do dálky,
nedávno zahodila korálky.
Kluci se k ní hrnou,
navzájem se o ni perou.
To se jí líbí, to ocení,
stane se, že i podcení.
Potom se jim omluví a mají se rádi,
hezky si promluví a jsou kamarádi.

věnováno Lence Knichalové...
Autor wigi.sama, 26.03.2007
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je pěkňoučké....to musí být holčina!..
možná bych zkusila doladit rytmus ve třetím a čtvrtém verši:-)..víěj jak..nějaké to vycpívkové slovíčko "a", nebo vypsutit tak"...znáš to;-)

26.03.2007 18:25:00 | Lisa Kloboučková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí