Míť...

Míť...

V hlavě, duši i srdci klid.

Podle svého v klidu žít 

Mít s kým se pomazlit

 

Že mnoho je to vím,

však alespoň o tom sním,

na chvíli jíž je život. 

 

Teplo a důvěra a přeci volnost

uvnitř ukrývá se skvost 

Jen dveře najít. 

Snít o tom

Tiše 

 

 

~☆~

 

 

Milovat

Tu volnost tichou

Beze slov i moci tak být

Přítomností svou, někoho potěšit

Autor Protos1182, 08.04.2023
Přečteno 67x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Jan Kacíř, Marten, Psavec, Stanislav32
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Toto je super řečeno.asi každý alespoň ve virtualnu si přeje bezpečný přístav

12.04.2023 18:23:55 | mkinka

Přesně tak...

12.04.2023 21:28:39 | Protos1182

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí