Pomlázka

Pomlázka

Pomlázka

Klepe jaro na vrátka.
je čas na vás kuřátka.
Honem sneste vajíčka
čeká na ně Anička.
Jen ať je jich velmi mnoho
kluku je moc, tak to pozor!
Když nebudou vajíčka
všude teče vodička.
Jak nepoteče vodička
pak vytáhnou pomlázky,
aby holky neuschly
našli si ty své lásky.
Klukům za své vyšlehání
dáme dobrou výslužku,
taky potom navážeme
na pomlázku svou stužku.

 

Autor Marťas9, 10.04.2023
Přečteno 79x
Tipy 5
Poslední tipující: kudlankaW, Psavec, CULIKATÁ, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí