POHÁDKOVÁ

POHÁDKOVÁ

Anotace: Na melodii písničky Díky moc od Wohnoutů

Na pumpě tak někde podél štreky
Šípková Růženka za pultem čeká věky
Na pusu a nebo dýško mastný
To že se nedočká jí začíná bejt jasný

V mrazírnách kde vykládal jsem k ránu
Sněhurku s trpaslíky má to na salámu
Čekali na překrásnýho prince
A pak jsem přijel já s ňákym pečivem z Lince

V pohádkách často bejvaj háčky
Zpívají když lapaj ptáčky
Holt takovej kolorit

V reálu kouzla nejsou k mání
Tak si vyber povolání
Popelko děvče na úklid

Tak tohle varieté probíhá probíhá dál probíhá
Kdo nemá nervy ať se nedívá nedívá se nedívá

Rumburak kouká zas jak vrána
Ve světě bez kouzel no je to pro něj rána
Před motelem oblečenej v plášti
Kunšaftum nosí kufry a je plnej zášti

V pohádkách často bejvaj háčky...
Autor jondys, 10.04.2023
Přečteno 95x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Marten, šerý, Fialový metal
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Usmívám se.
ST*
A hledám brýle na dálku
Zaměstnal bych "Amálku"
Bez jediného tance
Jen na recepci ...
Zlaté srdce ovšem nechci.
(I u nás máme háčky ...)

10.04.2023 21:21:50 | Fialový metal

Amálka má absenci
Páč jí někdo na recepci
Omylem dítě udělal

No a tak recepce je prázdná
Ještě prý nenašli blázna
Co by tuhle práci vzal

:)

10.04.2023 21:34:03 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí